skip to Main Content
0756033503 service@mega-parts.ro

Service-ul Megaparts Auto Iași oferă soluții complete de vopsire auto în materie de lacuri și vopsele. Se pot executa operații de întreținere (polishare, ceruire) și vopsire parțială sau totală folosind speciale nemetalizate, metalizate, perlate și vopsele speciale. În timpul procesului de pregătire în vederea vopsirii și în timpul vopsirii efective toate autovehiculele sunt izolate integral, indiferent de numărul elementelor vopsite, folosindu-se soluții profesionale de ultimă generație.

Deoarece o foarte mare importanță o are pregătirea autovehiculului pentru vopsire, aceasta se face în zone specializate, dotate cu filtre și grup de aspirație, service-ul nostru având în dotare dispozitive de șlefuit profesionale cu soluții complete de absorbție a prafului.

Identificarea culorii în vederea revopsirii parțiale se efectuează cu acuratețe maximă pentru toată gama de autovehicule, service-ul fiind dotat în acest sens cu un laborator propriu de preparare a vopselelor având în componența sa personal cu experiență, calificat, pentru identificarea culorilor.

Profesionalismul angajaților și calitatea echipamentului se reflectă în executarea lucrărilor de vopsitorie de cea mai bună calitate și în cele mai bune condiții.

Back To Top